Yoga er for oss mer enn selve yogastillingene.

Yoga er fysisk, mental og åndelig trening.

En praksis for å skape balanse

mellom kropp, sinn og sjel.

En praksis for bevissthet og tilstedeværelse.

En praksis for å bli bedre kjent med seg selv.

En praksis for å lære seg å være her og nå,

det eneste stedet livet faktisk skjer

- i dette øyeblikket. 

Grunnleggere av Yogaspirit er Anette Schlichting og Anne-Karin Larsen.

Begge er sertifiserte yoga- og mindfulnesslærere fra 

De har selv erfart store endringer i fysisk og mental helse gjennom

yoga og mindfulness. 

Deres fokus er å legge til rette for en praksis der alle kan komme å finne bevegelse, pust og bevisstgjøring for indre og ytre stryke og ro. Og like viktig yogaglede gjennom mestring og værekraft!

Hos YogaSpirit finner du yoga for DEG og din hvedag, og en praksis for livet, både på og utenfor matten! 

ANETTE 


Anette er yogalærer (RYT-200) utdannet fra Aya Yoga, i samarbeid med Yoga Garden San Francisco, og i tillegg utdannet Mindfulnessintruktør Fra Creationwork.  

Hun underviser i alle YogaSpirits klasser og i timene jobber hun med å være tilstede, bruke pusten og finne roen, samtidig som vi jobber med bevegelighet og styrke. Anette brenner for hvordan du kan bruke pusten som verktøy i livet ditt, og hvordan pust og bevegelse påvirker nervesystemet i kroppen. Anette er opptatt av helhelten i mennesket, hvordan kropp og sinn henger sammen, hva vi kan ta med oss fra yogamatten og ut i livet. Timene er derfor godt strukturert, med kreativ sekvensering og mindfulnessøvelser, hvor fokuset er balanse i kropp og sinn. 

Anette er fra tidligere utdannet Cand.Jur ved Uio, og har i en årrekke spesialisert seg på skatt - og selskapsrett, før hun startet med yoga fulltid.

ANNE-KARIN


Anne-Karin er yogalærer (RYT 200) utdannet fra Hiyoga og Mindfulnesslærer utdannet ved Creationwork.

Hun underviser i alle YogaSpirits klasser, og bruker mindfulness og bevissthetsøvelser i alle sine klasser. 

Anne-Karin brenner for yogapraksisen og for hvordan den lar deg bli kjent med deg selv på et dypere plan. Hun har fokus på å tilby en yogapraksis som gir deg mulighet til å skape bedre balanse i livet og leve mer i tråd med egen sannhet og sjel. Bevissthet, styrke, pust og å lytte inn er stikkord. Hun er opptatt av yogaens røtter og hvordan kunnskap og lærdom om dem kan støtte oss i våre moderne liv og tilby oss større ro og fred i livet. 

På hennes timer er det fokus på hvordan vi tar vare på oss selv både fysisk, mentalt og emosjonelt. 

Anne-Karin har en Master i psykologi og har jobbet i innen HR, coaching og utvikling i over 15 år, med fokus på hva som skaper engasjement, trivsel og arbeidsglede.