Yoga Dagsretreat

på Holmen Fjordhotell 

Soulful

Søndag

En dag for deg med næring for kropp og sjel

En dag for å bare være


Søndag 26. mai inviterer vi deg til yoga dagsretreat

på Holmen Fjordhotell i Asker 

Denne retreatdagen blir en deilig "være" og velværedag med blant annet dynamisk yoga, yin yoga med yogamassasje og eteriske oljer, mindfulness, meditasjon og lydbad. 

Dagen får også en vakker og nærende ramme på  Holmen Fjordhotell med tilbud om sjøbad, badstu, spa og nydelig lunsj!  


Du trenger ikke erfaring med yoga eller meditasjon, men vær oppmerksom på at dette ikke er et introduksjonskurs til yoga og mindfulness. Om du er helt nybegynner vil du likevel ha en nydelig dag!

Vi tilpasser til alle nivåer.

Program:

09:45: Oppmøte Holmen Fjordhotell 


10:00-11:30 Morgenyoga - vi vekker opp kroppen og lar bevegelse og pust lede oss innover slik at vi finner kontakt mellom kropp og sinn. Denne har fokus på dynamisk yoga, og vi jobber med både styrke, fleksibilitet og mobilitet. Vi flyter gjennom ulike stillinger, og gir tilpasninger underveis slik at timen passer for alle og vi avslutter med god avspenning.


11:30-12:00: Meditasjon og bevisstgjøring. 


12:00-13:00: Felles sjøbad, badstu og pust (bad selvsagt frivillig, man kan gjerne bare nye sjøutsikten). Det gis også mulighet for å kjøpe tilgang til spa (må oppgis ved påmelding).  


13:00 - 14:00: Felles lunsjbuffet i restauranten


14:00-15:30: Yin yoga med eteriske oljer og lett yogamassasje.


Yin yoga skaper flyt gjennom kroppens bindevev og energibaner, øker bevegelighet samt mobilisering og styrke i ledd og ligamenter. Vi holder stillingene litt lengre og støtter opp med bolstre, belter og blokker. Dette er timen hvor du kan komme, senke skuldrene og bare være. Med fokus på ulike mindfulness teknikker og pust vil dette være tiden for å lande i egen kropp, kjenne inn og kanskje finne noen verktøy du vil ta med deg hjem og bruke utenfor matta.


15:30- 16:00: Pause med lett servering 


16:00-16:45: Mindfulness og lydbad


Vi avslutter dagen med mindfulness og lydbad.

Her inviteres du til å ligge ned på matten for å lytte til de ulike lydene og vibrasjonene av gongene. Lyd er en form for energi, den har

struktur, frekvens og kraft. Den påvirker alle våre chakra og vår psyke. Vibrasjoner fra gongene vil skylle gjennom deg, og rense deg for stress og spenninger. Et lydbad er avslappende, nærende og meditativt.


16:45-17:00: Takk for i dag

Dagsretreat pris: 1500,-

Inkludert i prisen:

- Dagens guidede program med flere yogatimer, mindfulness, meditasjon og lydbad

- Velgjørende og nærende lunsjbuffet

- Pauseservering 


Sted: Holmen Fjordhotell i Asker

Velkommen neste gang.

Påmelding innen 21. april 2024

unsplash