VILKÅR OG BETINGELSER


Vennligst les igjennom vilkårene og betingelsene på nettsiden vår grundig før du melder deg på våre kurs/timer. Når du melder deg på kurs, timer, deltar på workshops eller andre arrangementer hos oss, godtar du vilkårene og betingelsene som er angitt i dette dokumentet.


Generelt:

1. Påmelding til alle kurs/timer er bindende.

Yogaspirit forplikter seg til å holde av avtalt plass på ønsket kurs/time. Alle kjøp (kurs, workshops, dropin retreats, eller andre arrangementer) refunderes normalt ikke (se vilkår under kanselleringer og bestillingsetikette.)

2. Betaling skjer via nettsiden, eller via faktura hvis avtalt. Faktura har forfallstid på 10 dager. Ved utendørs/pop-up arrangement gjøres betaling på vipps før klassen starter.

3. Yogaspirit er ikke ansvarlig for oppbevaring av personlige eiendeler.

4. Det er studentenes ansvar å varsle Yogaspirit om tidligere skader, sykdommer eller forhold som kan påvirke deres praksis.

5. Klassene kan være fysisk anstrengende og du deltar frivillig med full kunnskap om at det er risiko for personskade.

6. Du vil følge alle instruksjoner gitt av lærer, og du erkjenner at enhver unnlatelse til å gjøre dette vil være på egen risiko og kan forårsake skade. (Hvis du bestemmer deg for å innta stillingen på en annen måte, eller gå utover det som undervises i klassen)

7. Når du deltar på klasser hos Yogaspirit godtar du at verken du, dine arvinger eller juridiske representanter vil saksøke eller fremsette andre krav av noe slag mot Yogaspirit eller dets medlemmer for personskade, skade på eiendom/ tap eller urettmessig død, enten forårsaket av uaksomhet eller annet.

8. Yogaspirit forbeholder seg retten til å nekte adgang om ikke overnevnte vilkår overholdes.

9. Prisene kan øke fra tid til annen for å reflektere økning i kostnader og utgifter.

10. Vilkår, betingelser og gebyrer kan endres uten forvarsel.

11. Ved å delta på klasse godtar du automatisk vilkårene ovenfor.


MEDLEMSKAP OG KLIPPEKORT

Kjøp av klippekort og medlemskap skal skje via en personlig profil i vårt system.


Vi refunderer ikke klippekort eller medlemskap.


Alle medlemskap gir deg 15% på workshops, spesialklasser, gongbad og andre event i studio.


Yogaspirit forbeholder seg retten til prisjustering av klippekort og medlemskap etter 6 måneder.


Kan du ikke delta på en klasse vennligst meld deg av for å gjøre plass til andre. Ved gjentatte manglende avbestillinger vil vi ilegge deg et gebyr på kr 49 pr manglende avbestilling.


Klippekort 10 klipp

Klippekort med 10 klipp skal benyttes iløpet av 6 måneder. Kortet blir aktivert den dato du kjøper det. Klippekortet gjelder kun ordinære klasser. (Ikke workshop, gongbad, eller andre spesialklasser)

Er du forhindret til å komme til en klasse må du huske å melde deg av senest 4 timer før klassen starter. Hvis du ikke melder deg av vil vi trekke deg for et klipp. Du melder deg av via din personlige profil.

Klippekortet er personlig, og du kan derfor ikke dele det med andre.


Medlemskap studio og online (6 mnd binding)

Med medlemskap studio og online har du fri tilgang til alle ordinære timer i studio, samt tilgang til vårt online biblioteket. Medlemskapet løper også i juli, da du har tilgang til online yoga.

Ordinære klasser i studio bookes via din personlige profil.

Medlemskapet gir deg ikke fri tilgang til workshops, gongbad, eller andre spesialklasser/eventer.

Etter bindingstid er utløpt kan medlemskapet sies opp med 1 måneds oppsigelse.


Medlemskap studio og online (uten binding)

Med medlemskap studio og online uten binding, har du fri tilgang til alle ordinære timer i studio, samt tilgang til vårt online biblioteket. Medlemskapet løper også i juli med, da du har tilgang til online yoga. Medlemskapet kan sies opp med 1 med varsel.

Ordinære klasser i studio bookes via din personlige profil.

Medlemskapet gir deg ikke fri tilgang til workshops, gongbad, eller andre spesialklasser/eventer.

Medlemskap kan sies opp med en måneds oppsigelsestid.


Kanselleringer og bestillingsetikette:

1. Din bestilling av yogakurskurs er registrert når vi har mottatt betaling fra deg, eller e-post. Yogakurs, workshops, retreats og gongbad anses som en tjeneste og ikke en vare. For kjøp av tjenester som er bestilt via fjernsalg og er knyttet til fritidsaktivitet gjelder ikke angrefristloven. Ukentlige yogakurs anses iht. Forbrukerrådet og Forbrukertilsynet som kurs av ren hobbykarakter.

Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (Angrerettloven) § 22 m.

2. Ved sykdom som går utover store deler av din deltakelse på kurset, kan vi gjøre avtale om å ta igjen/ bytte til et mer passende kurs.

3. Yogaspirit tar forbehold om endringer i timeplanen, og forbeholder seg retten til å avlyse kurs eller workshops ved for få påmeldte deltakere. Innbetalt beløp refunderes, minus kroner 100 i administrasjonsgebyr.


Frysing av medlemskap:

Du kan etter søknad fryse ditt medlemskap. Søknad sendes; kontakt@yogaspirit.no

Frysing av medlemskap kan gis på følgende grunnlag:

Sykdom/skade som er dokumentert med legeattest som gjør at du ikke kan delta på klasser.

Svangerskap som medfører at du ikke kan trene.

Utstasjonering i jobb, studier, militærtjeneste.


Vi kan ikke fryse medlemskap med tilbakevirkende kraft.

Ved frys av medlemskap belastes et administrasjonsgebyr på kroner 100.


Hvem er vi?

Yogaspirit DA

nettide: Yogaspirit.no

e-post: kontakt@yogaspirit.no

Org. nr: 930278777


Hvilken informasjon samler vi inn og hvor lagres den?


Personlig informasjon:

Ditt fornavn, etternavn, telefonnummer (valgfritt) og e-postadresse som du har oppgitt ved å kontakte oss via kontakt@yogaspirit.no


Denne informasjonen er lagret i:

Hvis du har gitt oss ditt fornavn, etternavn, e-postadresse og telefonnummer ved å sende mail til kontakt@yogaspirit.no, lagres informasjonen din lokalt hos YogaSpirit DA.

Din informasjon kan bare nås av YogaSpirit DA.

Ditt fulle navn, adresse, mobiltelefon, e-postadresse, nødkontaktnavn og telefonnummer, og fødselsdato, oppgitt av deg når du registrerer deg for å planlegge og kjøpe klasser hos YogaSpirit DA.

Denne informasjonen lagres på YOGO. Den brukes som en måte å kontakte deg på om kontoproblemer og kampanjer, og som et middel til å yte trygg service til deg. Din informasjon kan nås av YogaSpirit DA på enhver forespørsel.


Hvis du ønsker at noen av opplysningene dine skal slettes, send en e-post til kontakt@yogaspirit.no

Du kan bli bedt om å lagre kredittkortinformasjonen din. Dette vil være helt frivillig og brukes til å lettere selge deg tjenester fra YogaSpirit DA.


Hvis du abonnerer på den månedlige automatiske fornyelsen, vil du bli bedt om å gi samtykke til å lagre kredittkortinformasjonen din for fremtidig fakturering. Skulle du noen gang avbryte din automatiske fornyelse, kan du sende en e-post til kontakt@yogaspirit.no for å slette kontoinformasjonen din.


All slik informasjon er strengt beskyttet og brukes kun til å levere innholdet og produktene brukeren har registrert seg for eller kjøpt. Denne informasjonen brukes aldri til andre formål og deles aldri med tredjeparter til eget bruk. Disse dataene kan slettes på forespørsel fra forbrukeren så lenge de er i samsvar med den undertegnede kontrakten.


Leverandører som samler inn informasjon:

YogaSpirit DA, bruker noen leverandører for å drive som en bedrift. Disse inkluderer:

  1. YOGO for å opprette konto, planlegge klasser, foreta kjøp og samle inn automatiske betalinger
  2. Sosiale medier som Facebook og Instagram.
  3. Vipps og andre betalingsløsninger for å sikre betalingsinformasjon.

YogaSpirit DA deler ikke informasjonen din med disse leverandørene. Informasjon vil kun bli gitt til disse av deg for å registrere deg på disse nettstedene. Informasjonen som samles inn av disse leverandørene, lagres av dem.


Individuelle rettigheter:

Som forbruker av tjenester som tilbys av YogaSpirit DA, har du rett til:

  • Tilgang til dine personlige data – for å vite hvilke data som er lagret hvor.
  • Å korrigere personopplysninger der de er uriktige eller ufullstendige.
  • Å slette personopplysninger så lenge det ikke er nødvendig å opprettholde den signerte kontrakten din.
  • Begrenset behandling av personopplysninger i samsvar med din undertegnede kontrakt.
  • Klage til en tilsynsmyndighet.
  • Trekke tilbake samtykket når som helst med mindre å gjøre det strider mot det som er avtalt i din signerte kontrakt.
  • Protestere mot behandling i samsvar med din undertegnede kontrakt


Anonym brukshistorikk (ikke-personlige data)

Denne informasjonen er strengt begrenset til historien til aktiviteter du deltar i mens du er på siden vår. Den inkluderer IKKE noen personlig identifiserbar informasjon.

Formålet med denne informasjonen er å forbedre opplevelsen din.

Det er en liten delmengde av denne historien som vi bruker med tredjeparter, for eksempel Google eller Facebook, med det formål å måle og forbedre effektiviteten til reklamekampanjer.

Noen av disse tredjepartene samler slik informasjon på mange nettsteder. Dette lar dem identifisere brukere som er mer sannsynlig å være interessert i spesifikke tilbud som mote, sport, utdanning og så videre. Se personvernreglene til Google og Facebook for mer informasjon.


Hva er informasjonskapsler og hvordan bruker vi dem?


Informasjonskapsler: Som mange andre kommersielle nettsteder, bruker nettstedet vårt standardteknologier kalt «informasjonskapsler» og klare GIF-er for å samle informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. En informasjonskapsel er en liten datatekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinens harddisk (hvis nettleseren din tillater det) som senere kan hentes for å identifisere deg for oss. Informasjonskapsler ble utviklet for å hjelpe et nettsted å gjenkjenne en brukers nettleser som en tidligere besøkende og dermed lagre og huske eventuelle preferanser som kan ha blitt angitt mens brukeren surfet på nettstedet. En informasjonskapsel kan ikke leses av et annet nettsted enn det som satte informasjonskapselen. En informasjonskapsel kan ikke overføre et datavirus eller fange opp noen av personlig identifiserbar informasjon. Det finnes måter å slå av informasjonskapsler på datamaskinen din. Hvis du gjør dette, kan det påvirke opplevelsen din på nettsteder.


Ansvarsfraskrivelse

Denne policyen kan endres når som helst etter YogaSpirit DA sitt skjønn. Hvis vi skulle oppdatere denne policyen, vil vi legge ut oppdateringene til denne siden på nettstedet vårt. Denne policyen ble revidert Februar 2024.